Cégismertető

 

Cégünk hazai viszonyokhoz mérten jelentős gyártónak mondható.

A vállalkozás alapítása, 1982 óta arra törekszünk, hogy az ipar legkülönbözőbb területein felmerülő feladatokat a megrendelőink igényeihez a leginkább illeszkedő módon oldjuk meg. Tevékenységünk ezért alapvetően a szaktanácsadás, géptervezés, gépgyártás, gép- és kellékanyag forgalmazás területeire terjed ki, de a saját gyártású gépeink telepítését, üzembe helyezését és karbantartását is saját szakembereink végzik.

Gépeink tervezésekor a feladatokra optimalizált, célszerű felépítést tartjuk a legfontosabb szempontnak. Ez a legtöbb esetben a gyártási költségekre is kedvezően hat.

Munkánk során mindig figyelembe vesszük, hogy az ipari felhasználás során a megfogalmazott igények és a gépekkel kapcsolatos elvárások nagyon különbözőek lehetnek. Gépválasztékunk ezért a nagyobb szériában gyártott univerzális eszközöktől a speciális célgépekig terjed.

Cégünk jelentős készsége a géptervezői kreativitás és gyakorlat, ami jól támaszkodik a több évtizedes üzemeltetési tapasztalatokra.

A géptervezésben és egyedi gépépítésben a saját fejlesztésű PROSYS építőrendszer gyorsaságot és rugalmasságot biztosít. A vállalási határidők ezért még egyedi munkák esetén is elfogadhatóan rövidek lehetnek.

Közel 25 éves tapasztalatunk garancia arra, hogy akkor se a megrendelőinken „kísérletezünk”, ha egyedi gépeket gyártunk.

Összetettebb feladatok esetén fővállalkozóként beszállító és együttműködő partnereinkkel közösen biztosítjuk az elvárt minőséget, funkcionalitást és rugalmasságot. Beszállító partnereink kiválasztásakor is a megbízhatóság és a tapasztalat a legfontosabb szempont.

Iparági szinten is jelentős a gyakorlatunk a következő területeken:

Berendezéseink a rugalmas tervezésnek és a költségtakarékos konstrukcióknak köszönhetően az élelmiszeripartól az elektronikai- és a bányaiparig – a legnagyobb multinacionális és a kis hazai gyártóüzemekben is – megállják a helyüket.

Megoldandó jelölési, automatizálási feladataival keressen bennünket!

Kezdőlap Tovább